Izvor:
08.06.2016 u 14:14
0

ZORICA OPLELA ŽESTOKO PO RUŽICI: „Ti koja si radila u…“!

U vili "Parova" sinoć je bilo uzbudljivo, a šta je Nenad dobio možete da pročitate OVDE. U jednom trenutku došlo je do žestoke svađe između Ružice i Zorice.

Kada ukucate Zorica Dukić, piše pobednica prvog serijala rijalitija "Parovi", kad ukucate Nenad Marinković Gasttozz vidite pobednik treće sezone, a kad ukucate Ružica Veljković, piše učesnica rijalitija, i radnica u magacinu brašna. Ti znaš šta to znači– oplela je Zorica.

Veljkovićeva je rekla da joj nije jasno, i da nema ništa ružno ako radi u magacinu. Ona je rekla da je snažna i da može i da čisti i pere i pegla, i da je nije sramota.

Sramotite se svi, sram vas bilo. Navikla sam na tebe Zorice, ali ti Gasttozze, strašno! Do juče si se ljubio sa mnom. Ja mogu da se pohvalim da ste svi jeli kiflice koje sam pravila– uzvratila je Ružica.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter