Izvor:
09.06.2016 u 02:45
0

U INAT RUŽICI: Gasttozz i Zorica BLISTAJU na žurki, ne odvajaju se jedno od drugog! (FOTO)

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gasttozz definitivno dominiraju večeras kako izgledom tako i zaljubljenošću jedno u drugo. Njih dvoje su izgledali skoro pa savršeno. Gasttozz je obukao teget bermude, teget mokasine i svetlo plavu košulju, dok je Zorica imala provokativnu šljašteću haljinu u kojoj je izgledala, kako je Vesna Rivas rekla, kao da je došla sa Milanske modne piste.

Njih dvoje su se grlili, ljubili i igrali uz muziku, a kada je bila njihova omiljena pesma, Dukićeva je zagrlila još jače Nenada i poljubila ga.

Dok su se golupčići milovali, Ružica Veljković sedela je na kauču i nemo posmatrala šta se dešava. Da li su Nenad i Zorici nju primetili, pa su se još više milovali, ne znamo…

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter