Izvor:
15.06.2017 u 16:01
0

MUJIĆEVA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST: Dalila slučajno pokazala gaćice, zaprepastićete se kada vidite šta je ispisala po njima! (FOTO)

Bosanska starleta Dalila Mujić sigurno je jedna od najkontroverznijih učesnica pete sezone najpopularnijeg rijalitija "Parovi" koji se emituje na Happy televiziji!

Pored svojnih brojnih veza koje je imala kako u aktuelnoj tako i u prethodnoj sezoni, Dalila je zanimljiva publici i zbog svoje duhovitosti i neposrednosti.

Tako je ona slučajno pokazala šta ima na gaćama!

Dok je igrala seksi plesom, Mujićeva je slučajno pokazala gaćice na kojima se video datum, tačnije godina 2017. N evidi se najbolje šta je ispred, pa fanovi na drušvenim mrežama koji su i iskopali ovu fotku pitaju: da li je u pitanju datum kada se smuvala sa Dejanom ili kada je bila u vezi sa Dadom? Nismo sigurni.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter