Izvor:
17.06.2017 u 18:01
0

BILJANA ODVEZALA JEZIK: Ne mogu da poredim Dalilu sa…

Majka Davida i Dejana Dragojevića, Biljana, jutros je tokom "Jutarnje kafice" rekla kako niko ne zna da se David loše osećao kada je ušao u "Parove" jer nije ništa znao.

– David nije ništa znao o Aleksandrinom životu kada je ušao ovde. Kada je ušao, nije mogao ni da se buni jer ne zna šta je bilo pre toga. On nije komentarisao nešto jer nije u toku. On je ušao da iskusi rijaliti život jer nije znao kako je ovde. Nadovezala bih se na Vesnu, ne mogu da poredim Miljanu i Dalilu. Nisam pristrasna, realna sam i tolerantna. Miljana ide i provocira, a učesnici moraju da je iskuliraju. Ona zna koga će, ume – tvrdila je Biljana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter