Izvor:
27.06.2017 u 21:52
0

ALEKSANDRA PUCA NA PRVO MESTO: Evo ko po njoj ulazi u TOP PET, a nećete verovati na koje mesto je stavila Davida!

Kako je veliko finale najpopularnijeg rijalitija "Parovi" najavljeno za 2. jul, učesnici šou programa već dnaima razgovaraju o tome ko bi ove sezone mogao da pobedi ili ko bi barem mogao da se nađe u top pet.

Stoga je Aleksandra Subotić iznela svoj predlog.

– Slađana Petrušić, ona je primer domaćice, ima svoje fanove, njenih 5 minuta šou programa je dovoljno. Druga osoba koja se nalazi na mojoj listi je Mladen Vuletić. On je najduhovitiji čovek ovde kada ga vidim, ulepša mi dan. Zatim Dalila, bez obzira na naše sukobe, svidelo se to meni ili ne. Četvrta osoba je moj muž David. Mnogi pričaju da je on prikolica, ali nije. On je mene izdigao, ulepšao moj život, borio se sa novinarima kada su nas napadali i govorili da je naša veza kobna. I bez lažne skromnosti, i ja sma na toj listi. Dala sam život za ovaj rijaliti. Trudila sam se, izgurala sam priču sa svojom porodicom – bila je iskrena ona.

A ko će se zaista naći u top pet finalista, videćemo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter