Izvor:
03.07.2017 u 21:41
0

ŠTA ĆE OKUKA REĆI NA OVO? Branka i Mladen su zajedno proveli noć posle finala, nećete verovati gde! (FOTO)

Sinoć je završeno veliko finale najglamuroznijeg rijaliti šoa na Balkanu "Parovi", a titulu najbolje učesnice ponela je Dalila Mujić.

Ona je bila u konkurenciji sa Slađom Petrušić, a odlukom publike, Dalila je ipak pobedila.

No, po završetku šoa, učesnici, njihove porodice i prijatelji uživali su na žurki u vili "Parova", međutim neko je uživao, ali u beogradskim kafićima i splavovima.

Tako su ljubavni par Mladen Vuletić i Branka Okuka otišli na jedan beogradski splav gde su uživali sa bivšim učesnikom prethodne sezone Markom Perovićem i ostalom ekipom.

A da li će Branka otići sa Mladenom u Zetu ili će pak on otputovati u Višegrad kako bi razgovarao sa njenim ocem, ostaje nam da vidimo.

Pogledajte slike iz izlaska:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Marko Perović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter