Izvor:
04.07.2017 u 12:44
0

SVI DETALJI RASKIDA: Zerina iznela Lakićev prljav veš, nećete verovati šta joj je njegova majka poručila!

Zerina Hećo i Nikola Lakić su bili jedan od najvoljenijih parova iz pete sezone rijalitija koji se nedavno završio.

Lakić nije stigao do finala, a Zerina je zbog zdravstvenih problema morala da izađe ranije.

Čim se sve završilo, stigle su vesti da je Zerina ostavljena – a ona je to sada i potvrdila u live video snimku koji je objavila.

Tu ona kaže:

-Govorim samo istinu, nemam potrebu da pljujem nikoga. Otišla sam tamo, on je došao i zagrlio me, ja sam došla prva. Zatim je došla njegova majka za koju je on rekao da se nisam pozdravila sa njom. Njegova majka je rekla da sam ja slagala jer je on trebalo da uđe u finale, a ja kao nisam dovoljno radila na tome. Kada sam sledeći dan ustala on je bio na Adi i ja sam insistirala da se vidimo ali on nije hteo. Kasnije je on bio u emisiji gde je on rekao da sam ja bila kod njega na ručku, što nije istina. Opet sam trćala za njim, ali ja Nikolu volim. Nikola je ubeđen da sam ja ovde već 5 dana i radaila kao DJ što nije istina. Ne žalim što sam došla u Beograd zbog njega.

Videćemo kako će Lakić reagovati na ovo i koja je njegova strana priče.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter