Izvor:
10.07.2017 u 14:17
0

TAJNE PAROVA KOJE NISMO ZNALI: Sandra otkrila ŠOKANTAN RAZLOG zbog koga je zaista došla u sukob sa Jelenom Krunić!

Sandra Subotić osvojila je treće mesto u zabavno humorističkom programu Parovi, a sudeći po njenoj reakciji zadovoljna je plasmanom. Nakon osam meseci boravka u zemunskoj vili ova zgodna crnka koristi svaki slobodan trenutak kako bi se posvetila ćerkici Magdaleni i svom dečku Davidu Dragojeviću. U stilu velike rijaliti zvezde, Sandra je preko društvenih mreža neprestano u komunkaciji sa fanovima, koji pomno prate svaki novi status, fotografiju ili lajv uključenje, u kojem se uvek provuče poneki detalj koji smo propustili. Postoje mnoge stvari koje se tiču odnosa među ukučania, a koje publika ne zna. Mnoga prekinuta prijateljstva i sukobi ostali su nedorčeni i nerazjašnjeni. Ovog puta Subotičeva je rešila da otkrije koji je pravi razlog njenog sukoba sa Jelenom Krunić koji je svojevremeno izazvao veliku pažnju javnsoti s obzirom da su se na početku držale jedna uz drugu kao sestre.

– Krunićeva je meni bila jako bliska osoba kojoj sam verovala i poveravala joj se, bila i je kao sestra. Naši sukobi su počeli na bazenu, onog trenutka kada sam se smuvala sa Davidom. Posle svega, na kolektivnoj svadbi mi se izvinila, ali ne znam kakvo mišljenje da imam o njoj, ni pozitivno ni negativno – objasnila je Sandra.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter