Izvor:
16.07.2017 u 00:39
0

SMILJA OSULA PALJBU: „Ljuba me je maltretirala zbog Dalile!“

Smilja Janković uvek izaziva skandal gde god se pojavi.

Ona je gostujući u emisiji "Upoznajte Parove" rešila da se obračuna sa nekadašnjim rijaliti kolegama.

-Desile su mi se razne stvari nakon rijalitija, imala sam uvid u mnoge situacije. Ja nisam odgovorila nekima u rijalitiju nikad, a evo sada ću sve reći. Ljuba Pantović je maltretirala mene u rijalitiju, a nisam znala zašto. Onda mi je rekla da to radi jer sam prijatelj sa Dalilom. Ta uličarska taktika mi nije bila jasna. Ja sam odlučila odavno da ću protiv Ljube voditi krivične postupke. Prozivala me je i u lajvu. Bila sam kod Dalile i slučajno sam pitala da li se videla sa Ljubom, i to se čulo u lajvu. Ljuba je onda rekla da sam ja psihički bolesna zato što sam nepredvidljiva i da treba da pripazim gde ću se pojaviti. Ljubo, ti si zvezda padalica! – rekla je ona.

Bila je očigledno izrelvoltirana svime što se desilo.

Videćemo kako će se ovaj sukob završiti.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter