Izvor:
24.07.2017 u 00:59
0

DALILU U BUDVI DOČEKAO ŠOK: Pobednica „Parova“ ponela se na najbolji mogući način! (foto)

Pobednica pete sezone rijaliti programa "Parovi" Dalila Mujić zajedno sa dečkom Dejanom Dragojevićem uživa na Crnogorskom primorju.

Jedan od najaktuelnijih ljubavnih parova u Srbiji sa fanovima putem društvenih mreža deli neke od najzanimljivijih momenata sa letovanja, pa su tako, kao i uvek, nesebično podelili dešavanja od sinoć.

Naime, fanovi lepe Mujićeve, popularni "Lavovi i Lavice", ne libe se da je na svakom koraku zamole da se fotografišu, ali i da razmene po koju reč.

Pobednica "Parova" svojim ponašanjem je opravdala poverenja publike i pokazala da joj ni u jednom trenutku nije teško da se slika sa obožavaocima, pa čak ni onda kada sedi u kaficu ili uživa na plažu.

Pogledajte:

Sve vesti o rijalitiju "Parovi" pratite na Happytv.rs.

Kurir
Foto: Instagram/Dalila_moreno_of

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter