Izvor:
20.07.2017 u 21:10
0

GEST KOJI ĆE VAM NAMAMITI SUZE NA OČI: Pogledajte šta je obožavateljka priredila Zerini! Može li bolje? (foto)

Učesnica pete sezone rijaliti programa "Parovi" samoinicijativno je napustila šou zbog zdravstvenih problem.

Naime, Zerina Hećo u ovoj sezoni prepoznatljiva je po turbulentnoj vezi sa Nikolom Lakićem, koja se na kraju završila neslavno.

Pola meseca po završetku najgledanijeg rijalitija u regionu, interesovanje o skandaloznom raskidu Lakića i lepe Sarajke ne jenjava i gotovo da ne postoji dan a da ne čuje nešto novo o njihovom odnosu.

Međutim, danas je jedan od lepših dana za bivšu učesnicu "Parova". Zerini je upriličen gest koji bi malo koga ostavio ravnodušnim.
Njena verna obožavatelja iz Makedonije nazvala je ćerku njenim imenom, a ona je odmah radosnu vest podelila na društvenoj mreži Instagram.

Pogledajte:

Sve vesti o učesnicima "Parova" čitajte na Happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Instagram/zerinoooo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter