Izvor:
22.07.2017 u 19:41
0

U CENTRU SKANDALA: Mirela najavila nešto neočekivano, da li će se ovo svideti Miliju?

Ljubav Milutina Radosavljevića i Mirele Lapanović bila je turbulentna još u vili "Parova" gde su otpočeli svoju romansu. Nakon izlaska iz rijalitija njihova veza se više puta stavljala u pitanje.

Prašina se podigla kada se Mirela nije pojavila u emisiji "Upoznajte parove", u kojoj je trebala da gostuje upravo sa svojim partnerom iz rijalitija.

Mili je naglasio da je sa njihovim odnosom sve u redu, te da ima u planu da zakaže opštinsko venčanje.

Mirela je na svom fejsbuk profilu objavila sliku i najavila gostovanje u večerašnjoj emisiji, a po njenom pisanju vidimo da je i te kako u ljubavi sa Milijem.

Ostaje da vidimo da li će se večeras Mirela pojaviti u emisiji i biti hrabra da ispred očiju javnosti obelodani ono što Mili danima najavljuje.

happytv.rs
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter