Izvor:
25.07.2017 u 02:02
0

VIŠE NEMAJU NIKAKAV KONTAKT: Anamarija otkrila zašto je prekinula prijateljstvo sa Ružicom, a razlog je jedna učesnica „Parova 5“!

Retka su prava rijaliti prijateljstva. Često su učesnici nerazdvojni u vili, a onda prekinu svaki kontakt kada izađu.

To se desilo između Anamarije Džambazov i Ružice Veljković.

Njih dve su se jako družile u "Parovima 4" ali nakon Anamarijinog ulaska u novu sezonu to se završilo.

Anamarija je konačno objasnila šta se desilo:

-Kad smo izašle napolje mi smo bile jako povezane. Kad sam ulazila u "Parove 5" rekla je da će biti uz mene, ali onda je prekinula to prijateljstvo. Mislim da je to zbog jedne osobe, konkretno Dalile. Ona nije mogla da podnese što sam ja pružila ruku Dalili posle svega. Dalila ipak meni nikad nije bila iskren prijatelj, a nisam ni ja njoj. Nemam ništa protiv nje, htela je pobedu i drago mi je da je dobila. Nadam se da će se snaći u daljem životu. Nije lepo što govori o meni da sam radila ovo ili ono. Nisam se bavila ničim lošim, moje svako radno mesto se može proveriti a njeno ne!

Takođe je rekla da iako je ogorčena na Dalilu, više je neće komentarisati.

Videćemo da li će Mujićeva i Ružica reagovati na ovo.

Happytv.rs
Foto:Instagram/dzambazovanamarija_fancy

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter