Izvor:
25.07.2017 u 02:51
0

JAVILA SE I VESNA RIVAS: Odgovorila Rakcu zbog čega je napadala Mirelu!

Rakac je gost emisije "Upoznajte Parove" i pre svega je želeo da odbrani svoju snajku Mirelu.

Ona je bila napadnuta u protekloj emisiji od strane Vesne Rivas, pa je čak napustila studio.

Rakac je želeo da u njeno ime uzvrati uvrede Vesni Rivas, ali se Rivasova odmah javila sa objašnjenjem:

-Bilo je malo prenagalašeno moje ponašanje u emisiji, ali i njegov sin je skakao i morala sam da odgovorim istom merom. Onda je to dobilo svoje razmenre. Ja nikoga ne napadam za džabe, ni u emisiji nisam napadala, ali kad neko dođe kao Mirela onako nadmeno, kao da se sve vrti oko nje, a u obavezi je da se dve godine odaziva na poziv produkcije. To je trebalo da znate. Mirela je odmah krenula o svojim problemima, svojoj deci… Da nije počela da nam vređa inteligenciju ja ne bih imala takav odnos prema njoj. Znači, da je ona ušla u rijaliti i nije pričala o svojoj privatnosti, ne bismo to čeprkali. Pričala je da ima verenika, jedno dete, drugo, a onda je počela da šalje neku drugu sliku. Na kraju je eto reagovao i njen verenik. Sve to može da bude istina a i ne mora. Ona je prvo meni uputila žaoku. – rekla je Vesna.

Rakac ovo nije prihvatio, i optužio je Vesnu da je čak fizički krenula da napadne Mirelu.

Vesna ga je pitala zašto jauče za Milijevom devojkom, a sa njom se složila i Armina koja je takođe bila gost.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter