Izvor:
17.06.2016 u 23:54
0

JOŠ NEKOLIKO SATI DO VENČANJA: Ovako će GASTTOZZ izgledati na VENČANJU! (FOTO)

O svadbi Nenada Marinkovića Gasttozza i Zorice Dukić bruji cela vila, a više o tome pročitajte OVDE. Sutra se očekuje glamurozno venčanje kom će prisustvovati rodbina, prijatelji mladenaca, kao i učesnici zabavno – humorističkog programa "Parova".

Zorica je danas probala venčanicu, a OVDE pogledajte kako je izgledala, kao i koje deveruše je izabrala. Dok je trajao kućni savet, Dukićeva je bila na probi venčanice, a kada se ona vratila, Gasttozz je otišao u tajnu sobu kako bi probao odelo.

Njemu su u sobi pomagali Mladen i Nikola, a Marinković je probao i kravatu i mašnicu. Sudeći po njegovom osmehu, izgleda da se odlučio za crvenu mašnu. Pogledajte kako će on izgledati sutra:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter