Izvor:
19.06.2016 u 01:03
0

MAMA GOCA OTKRILA: Gasttoz je POGREŠIO, svadba će ga koštati…

U razgovoru sa voditeljkom Jelenom Sekulović, mama Goca priznala je da se oseća kao svekrva, ali da je ova svadba bila za nju veliko iznenađenje. Tokom današnjeg dana ona nije krila emocije, ali je priznala da nije očekivala da će se njen sin Gasttozz zaista oženiti Zoricom.

Majka živi za taj dan, ali jednostavno nisam mislila da će se sve ovo tako odigrati. Razumem da je ovo rijaliti, ali njih dvoje ne vide pravu stvarnost – iskrena je Goca.

Ona je dodala da će ih podržati u svim odlukama koje budu donosili, ali da veruje da će ova svadba koštati njenog sina pobede u "Parovima". Takođe, Nenadova polusestra Tatjana otkrila je zašto tata Đuro nije mogao da prisustvuje svadbi, o čemu možete pročitati OVDE.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter