Izvor:
15.08.2017 u 18:05
0

EVO ČIME LAKIĆ PLANIRA DA SE BAVI: Nikola otkrio planove za budućnost!

Nikola Lakić je danas posetio našu redakciju i otrkio nam neke pikanterije iz svog života posle Parova.

Osim što je srećno zaljubljen,Nikola planira da se posveti poslu. S obzirom da je fudbaler,dobio je poziv iz jedne školice sporta. Veoma sa raduje što će trenirati decu. Sledeće u čemu se oprobao je kao sportski komentator. Kaže da je u jednom studiju snimao ali nije još siguran za koju TV će to biti objavljeno.

-Dobio sam i pohvale da imam dobar glas tako da ću se možda i oprobati na jednom od nasih poznatih radio stanica-rekao je Lakic,navodeći kao treću opciju za posao.

Lakić dakle ima tri opcije za posao i pokušace da prihvati sve. Kaže da je jako radostan što mu se mnoga vrata otvaraju.

Malo smo ga pitali u vezi sa učešćem u Parovima.

-Samo mi je žao što nisam kao Dalila i što nemam hrabrosti da kažem svima sve što mislim i u lice,al dobro. Bilo kako bilo. Ja ipak živim i posle Parova i ne želim da se zameram ni sa kim. Nisam pokazao svoj maksimum u rijalitiju.-rekao je Nikola.

Posle Parova je u dobrim odnosima sa Plocom,Mladenom i Brankom i konačno ispunjen na ljubavnom planu.

happytv.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter