Izvor:
16.08.2017 u 15:01
0

ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Poruka Dalile upućena svom dragom istopiće vam srce!

Pobednica "Parova 5" Dalila i njen verenik Dejan Dragojević uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Dalila ne krije da je zaljubljena do ušiju u svog izabranika, pa je tako na svom Fejsbuk profilu napisala emotivnu poruku koja je mnoge raznežila.

"Volim tvoje oči,volim tvoj glas,volim one dane sto spojiše nas. Volim kad me ljubiš,kad si pored mene,volim sve trenutke s tobom proveden", napisala je Dalila.

Njih dvoje su proteklih nekoliko dana proveli u Bosni i Hercegovini, tačnije u Sarajevu i Tuzli, i tom prilikom posetili Dalilinu porodicu i prijatelje.

Na svakom koraku prilazili su im fanovi i delili im poklone, slikali se, što je još jedna potvrda koliku pažnju javnosti privlače gde god da se pojave u regionu.

Jedan od njih, Keno Ćorić, bio je najkreativniji i poklonio im Diznijev sat.

– Završilo se i naše putovanje u Bosni. Prelepa 4 dana provedena u Sarajevu i Tuzli…Dejan je pun utisaka zbog najboljeg dočeka i jedva čekamo da vam montiramo klipove među kojima je i veridba. Sigurno ćete me pitati zašto nisam ostala malo duže, meni je jako žao ali obaveze zovu. Uskoro ćemo ići ponovo pa ćemo ostati duže. Volimo vas i ljubimo – napisala je Dalila.

happytv.rs
Foto: Fejsbuk/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter