Izvor:
16.08.2017 u 15:57
0

OD ZANOSNE CRNKE POSTALA FATALNA PLAVUŠA : Bivša učesnica se usudila da promeni boju kosu,pogledajte kako joj stoji!

Ovome se niko nije nadao.

Kao crnka je zavela mnoge muškarce ali skrasila se pored jednog. Sandra Subotić,bivša učesnica Parova je mlada i lepa žena koja pleni izgledom. Međutiim,zanosna crnka je rešila da malo eksperimentiše sa bojom kose. Od duge bujne,crne kose,odjednom je promenila u plavo. Svakako velika promena u odnosu na ono na šta smo navikli kod nje. Podjednako joj dobro stoji kao i crna. Verujemo da je i David zadovoljan.

Da podsetimo,Sandra se slikala i za modne magazine. Videćemo da li ce kao plavuša imati uspeha u tome ili je ovo samo prolazna faza u njenom životu.

happytv.rs

foto/arhiva/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter