Izvor:
16.08.2017 u 22:28
0

DRAMA RIJALITI PARA: Priča se da se rastaju, a oni su jači nego ikad! (VIDEO)

Dva meseca nakon završetka pete sezone rijaliti programa "Parovi" interesovanje za najpopularnijim rijaliti parovima ne jenjava.

Međutim, nisu svi imali sreće da sačuvaju svoju ljubav po izlasku iz velelepne vile u Zemunu. Svedoci smo brojnih raskida koji su se dogodili proteklih nedelja.
Naime, prvo su Nikola Lakić i Zerina Hećo okončali svoju romansu, a nekoliko nedelja nakon njih i Mirela Lapanović i MIlutin Radosavljević Mili turbuletnim raskidom.

Juče su se na listu neuspelih rijaliti ljubavi upisali i Branka Okuka i Mladen Vuletić, a o njihovoj ljubavi se naveliko priča – u pitanju su Tihomir Filipović i Anamarija Džambazov.

Iako se danima govori da nisu u dobrim odnosima, Anamarija i Tihomir demantuju zlurade komentare objavama na Instagrumu
Sinoć je, nakon rođendana Tihomirove sestre Sare, par završio na jednom od predstoničkih splavova, a sudeći po snimcima koje su kasnije okačili na društvene mreže, provodili su se nezaboravno.

Šta je pozadina priče i da li će njihova ljubav opstati, ostanite uz Happytv.rs da saznate.

Videe ludoh provoda Anamarije i Tihomira pogledajte OVDE!

Happytv.rs
Video: Instagram/tikson_89

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter