Izvor:
16.08.2017 u 23:28
0

PLJUŠTE POLJUPCI NA SVE STRANE: Svi detalji posete Vesne Rivas Zmaju od Šipova! (foto galerija)

"Mama igre", kako su rijaliti učesnici prozvali učesnicu nekoliko serijala rijaliti programa "Parovi", Vesna Rivas rešila je da poseti svoju staru ljubav Zmaja od Šipova u njegovom rodnom mestu.

Naime, bivša učesnica svakodnevno postavlja slike iz Šipova na svom Instagram profilu, a sudeći po objavljenom usledio je i poljubac, čime su još jednom dokazalui da "stara ljubav zaborava nema".

Vesna je pre odlaska napisala:

– Reših da odem za Šipovo i iznenadim mog rijaliti muža Zmaja… Susret je bio jako dirljiv, srećan i prepun jakih emocija… Čvrsto me stegao za ruku i provodao gradom…Slikali smo se sa bezbroj ljudi, pokazao mi je znamenitosti Šipova a onda smo posetili i staru majku… Ovih dana, jer ne znam kada će me pustiti kući, biće puno snimljenih slika i videa…Puno novina kod Zmaja – navela je Rivas na svom profilu.

Zmaj je Vesnu prvo upoznao sa svojim životnjiskim carstvom, o kojem je neretko pričao tokom boravka u poznatom rijaliti formatu.

Potom je po prvi put upoznala majku popularnog učesnika, a sudeći po izrazima lica, ne sumnjamo da su se odlično složile.

Usledilo i poznanstvo sa Miroslavom Čigojom, najboljim Zmajevim prijateljem, kojeg je bivši učesnik bezboj puta "dozivao" boraveći u velelepnoj vili u Zemunu.

Nakon kratkotrajne posete, Vesna se uputila nazad za Beograd, a kratak predah napravila je u Prijedoru.

Sve vesti o najpopularnijim rijaliti igračima čitajte na Happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Instagram/rivasvesna

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter