Izvor:
18.08.2017 u 16:25
0

KOJA ZERINA, KOJA KSENIJA? Nikola Lakić uživa u novoj ljubavi! (foto galerija)

Bivši fudbaler i učesnik rijaliti programa "Parovi" Nikola Lakić, važio je za glavnog kazanovu pete sezone ovog šou programa.

Naime, romansu u popularnoj vili prvo je otpočeo sa Slovenkom Ksenijom Kranjec, a nakon njenog izlaska, upustio se u ljubavnu priču sa Sarajkom Zerinom Hećo.

Mnogi su se ponadali da će veza sa Zerinom potrajati, ali, odmah po završetku rijalitija usledio je raskid, koji je poprimio posve skandalozne razmere.

Međutim, čini se da se Nikoli sreća opet osmehnula. Sudeći po fotografijama koje bivši učesnik deli na društvene mreže, nova devojka je osvojima srce ovog markantnog momka.

Iako deluje kao da je Lakić potpuno zaboravio na prošlost, kada je ovaj rijaliti igrač u pitanju, nikad se ne zna kada će uslediti novi ljubavni preokret.

Pogledaje fotografije Nikole Lakića sa novom devojkom:

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.
Happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Insatgram/lakic.nikola83

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter