Izvor:
21.06.2016 u 00:33
0

SIGURAN U SEBE: Peja objasnio zašto je RUŽICA apsolutni POBEDNIK „Parova“ ovaj put!

Voditelj Peja gostovao je u emisiji "Upoznajte Parove", pa je iskoristio priliku da pozdravi sve učesnike rijaliti programa "Parovi", ali i da prokomentariše glamuroznu svadbu Nenada Marinkovića Gasttozza i Zorice Dukić.

Pozdravljam sve ukućane i gledaoce Hepi televizije. Čestitam bračnom paru venčanje, neka ih Bog sačuva, to im želim od srca. A ako hoćemo da gledamo rijaliti šou, onda savetujem da se Nenad razvede od Zorice i da oženi Ružicu – rekao je voditelj.

On je i rekao šta zamera Gasttozzu.

Smatram da muškarac mora da bude muškarac. Muškarac je vođa, mora da lupi o sto, žena zna, ako je pogrešio, svaki problem će da reši sa 500 evra. Nenad je tu napravio propust. Ja sam sada bio u Berlinu, ljudi koji su njega obožavali, počeli su Ružicu da obožavaju. I ja sad tvrdim da će Ružica pobediti u ovom šou. Ona je tata igre. Drugi će biti Zmaj, a treća Maca – istakao je Peja.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter