Izvor:
22.08.2017 u 00:50
0

ŠOK: Dejan neće zvati brata Davida na svadbu!

Dejan i Dalila će se venčati do kraja meseca.

Ubrzo pošto je zaprosio pobednicu Parova 5, Dragojevići su objavili da će i venčanje uskoro jer su burme već izabrali. Međutim,ono što je šokiralo javnost je da neće zvati brata Davida i snajku Sandru. Ostaje još da vidimo da li će to ostvariti ali ovo je poslednja informacija koju smo dobili u emisiji "Upoznajte Parove".

Poznato je da braća nisu u dobrim odnosima koje datira još od rijalitija tako da moguće da na spisku zvanica neće biti David i Sandra. Ove sedmice će Dejan i Dalila biti gosti emisije "Upoznajte Parove" pa će nam razrešiti misteriju.

Gosti večerašnje emisije su Dejan Kralj i Zmaj od Šipova. Studio je goreo od njihove svađe i uvreda.

-Alo mali šta ti hoćeš,ti si mali bre za mene-govorio je Zmaj Dejanu.

pratite na happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter