Izvor:
22.06.2016 u 14:08
0

NEĆETE VEROVATI: Ružica je raskinula sa Gasttozzom zbog…!

Sinoć je Anđela Lakićević napustila emisiju "Goli život", a o tome možete OVDE da pročitate. Nakon toga Zorica je ustala kako bi rekla da se i njoj dešavalo da osvane naslov da su se Gasttozz i Anamarija ljubili na žurci, i neko pročita samo naslov, ali da to zapravo nije istina. Ona je objasnila da onda ljudi počnu da pritiskaju sa svih strana i da kreće presija.

Ipak, novinar Marić je rekao da je Zorica pokušala samoubistvo, pošto je Gasttozz bio sa Ružicom. I Veljkovićeva se uključila u ovo pa je sve potvrdila.

Ja sam se odmah posle toga povukla, bilo mi je žao. Ja sam čula za tu žalosnu vest pa sam ostavila Gasttozza– rekla je Ruška.

Zorica je rekla kroz smeh "tako mi i treba kad hoću da pomognem", a da li je ovo bila šala ili je Dukićevoj zaista teško palo sve to, procenite sami…

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter