Izvor:
17.09.2017 u 15:34
0

BIVŠA POBEDNICA „PAROVA“ RAZVEZALA JEZIK: Zorica Dukić otkrila pravi razlog ulaska u rijaliti! (foto)

Među prvim sagovornicima u "Jutarnjoj kafici" našla se veteranka vile parova Zorica Dukić koja je na pitanje koji je razlog njenog učešca u ovoj sezoni "Parova", odgovorila na kranje tajanstven način.

– Vi ne znate koja je moja uloga ovde, to je začkoljica. Samo su me malo zeznuli sa ovom izolacijom, to nisam znala. Od sada će moj zadatak biti da budem aranžer enterijera izolacije da nam bude što lepše, kad završimo tamo da možemo u lepom ambijentu da sabiramo misli i razmišljamo o životu – rekla je bivša pobednica rijalitija.

Zorica je dodala da dva dana pred ulazak u vilu nije bila sigurna da li će ući, jer smatra da prednost treba dati novim takmičarima.

Sve vesti iz vile "Parova" možete ptratiti na portalu Happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter