Izvor:
18.09.2017 u 21:33
0

POSLE PUNE DVE GODINE: Zorica Dukić prvi put otkrila nepoznate detalje o vezi sa Gasttozzom!

Njihova ljubav definitivno je najpoznatija od svih koje su se događale u rijalitijima na ovim prostorima.

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gasttozz bili su ljubavni par u četvrtoj sezoni "Parova" a svoju vezu su nastavili i nakon rijalitija.

Ipak, raskid se dogodio a ostali su neki detalji nepoznati do danas.

Zorica je sada ponovo učesnica "Parova 6" a danas je odlučila da progovori o nekim totalno nepoznatim detaljima iz svoje veze koja i dalje budi reakcije kod publike.

– Ja sam u "Parove 4" ušla kao zauzeta devojka. Imala sam dugogodišnju vezu i nije mi padalo na pamet da raskidam i da budem sa nekim učesnikom. Međutim, emocijama ne možeš da upravljaš. Veza sa Nenadom mi nije bila ni pod tačkom razno. Ipak, desilo se. Posavetovala bih novim učesnicima da se maksimalno čuvaju toga. Ovde ste ušli kao solo igrači, nemojte da se dovedete u situaciju da vodite tuđe bitke i ratove zbog toga što ste u vezi – rekla je Zorica.

Ostanite uz Hepi televiziju jer sledi nova emisija u kojoj će doktor Alen Azarić pomoći ljudima koji očekuju isceljenje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter