Izvor:
18.09.2017 u 22:15
0

DA LI JE ON TAJ TIP KOJI NJU OBARA SA NOGU? Zorica otkrila da bi se devojke otimale oko Miloša u „Parovima“!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg zabavno-humorističkog programa "Parovi", trenutno prisustvuju Alenovom tretmanu.

U vilu ulaze gosti iz naroda koji čekaju da im se ukaže šansa da ih Alen izleči, a jedan dečko je osvojio posebnu pažnju svih devojaka.

Miloš je ušao u "Parove" kako bi mu Alen rešio problem koji ima u levoj ruci, a onda je pokupio komplimente svih devojaka.

Zorica Dukić je rekla da iz iskustva tvrdi da bi Miloš napravio haos u najpopularnijoj vili na Balkanu i da bi se devojke otimale za njega, a Miljana je prva pokazala javno simpatije i priznala da joj se dopada.

Alen je uspeo da mu pomogne i konstatovao da je njegov problem loš položa prilikom spavanje, pa se Miloš nakon toga pozdravio sa učesnicima i napustio vilu.

Videćemo da li će i on uskoro postati ravnopravan učesnik šeste sezone "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter