Izvor:
19.09.2017 u 13:46
0

TEODORA ZA DLAKU IZBEGLA SMRT: Čovek je pucao na mene sa jako male blizine!

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Teodora Radoičić, ispričala je tokom "Parografa" Alena Azarića jednu veoma opasnu situaciju koja joj se dogodila pred ulazak u najpopularniju vilu na Balkanu.

Njoj je tada život bio u opasnosti, jer je jedan dečko pucao na nju, a ova njena priča je ostavila u šoku i neverici sve takmičare i gledaoce.

Čovek je pucao na mene sa jako male blizine, razlozi su totalno nebitni. Čovek ima neki problem. Da li sam se ja njemu svidela… Ne znam. Pre nego što je zapucao na mene, iscenirao je ubistvo jednog dečka. Ne znam da li su to bili ćorci. Hteo je mene da impresionira, pa je iscenirao da je ubio čoveka. Ja sam svoje otiske ostavila na tom pištolju.. nebitno, nije mi prijatno. Ovim putem pozdravljam tog čoveka, i molim ga da se ne bavi tim stvarima – ispričala je Teodora u jednom dahu, pa nastavila:

Ja sam tada došla u Bosnu jer sam dobila jednu poslovnu ponudu. Nešto mi je odmah bilo sumnjivo. Rekao mi je da idemo nešto da završimo, bio je misteriozan. U kolima nas je bilo četvoro. Vozili smo se sat i po, počelo je da se smrkava. Zvonio mu je telefon i počeo je da se svađa. Nikad mi ne bi palo na pamet da bi neko tako nešto uradio da bi me impresionirao. Ja sam čak prenoćila u stanu tog čoveka. Htela sam da odem kući.

Teodora je nakon toga otkrila i kako je taj dečko iscenirao ubistvo:

Ja sam htela da završimo nešto poslovno. Nije mi ništa objasnio šta i kako. Rekao mi je da sačekam da nešto završimo pa da ja nešto odradim. Meni je u kolima sve bilo čudno. Videla sam da preko telefona nekome preti. On mi je reako da ima problem sa nekom dvojcom. Mislila sam da to što idemo da završimo da je neka smešna priča. Izlazimo iz grada, dolaze kola iza nas. Vidim dva momka sa fantomkama. Onis su išli za nama, pa su nas zaobišli. Izbacili su prvo srednji prst kroz prozor, a zatim i pištolj. On mi daje pištolj, kaže vidi što je lep, ja ga uzimam i ostavljam svoje otiske. Stižemo u neko brdo. Ovi izlaze iz auta, dolaza do vozačevog sedišta. To je sve bilo dogovoreno sa njihove strane, da bi mene fascinirao. Auto u kome smo sedeli, bio je džip, znači nepregledan. Ovaj je njemu istrgao njegov pištolj, i izvadio svoj. Začuli su se pucnji. Nisam znala šta se desilo. Ja sam tada mislila da je to to, čaure su ostale. To je sve sto posto iscenirano – završila je Teodora, a onda zatražila da ide na poligraf i da joj se postavi ovo pitanje ukoliko neko ne veruje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter