Izvor:
20.09.2017 u 03:45
0

Večeras u vili puno preokreta, još jedan poziv razrešio je sve: „SLAVKO JE ČASTAN ČOVEK I NE LAŽE!“

Večeras je jako uzbudljivo u vili "Parova".

Slavko Janković iznosi svoju ispovest, pa je ubrzo napadnut da laže.

Siniša Vučinić, još jedan čovek koji je bio blizak Miloševiću, javio se da ga odbrani:

-Slavko apsolutno priča istinu. On je bio moj borac i ne laže ništa. To je častan čovek, ja sam ga doveo u vilu "Mir". Što se tiče gospodina Sente, diskutabilno je da li je izdao ali je u dogovoru sa Miloševićem napustio objekat. Manasijević ne znam gde je bio. Slobodan Milošević je Slavka pozdravljao iz Haga. Mi smo tada branili i Ustav ove zemlje i predsednika. Branili smo principe koje je svaki moralni građanin dužan da brani. Slavko nije bežao otišao je jer sam mu ja rekao da izađe. – rekao je on.

Vučinić je rekao i da je Slavko božije dete i da ima puno poverenje u njega.

Takođe je ispričao i da je Miloševiću predlagao da pobegne u Rusiju, ali da je on odbio. On takođe smatra da je Milošević otrovan u Hagu i tako ubijen.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter