Izvor:
20.09.2017 u 04:19
0

NJEGOVA ŽIVOTNA PRIČA JE NEVEROVATNA: Slavko otkrio kako mu je bilo u SAMICI, ali i detalje svoja dva BRAKA!

Ispovest Slavka Jankovića jedna je od najzanimljivijih koje su do sada bile u vili "Parova".

On je nakon odbrane predsednika Miloševića i sam uhapšen:

-Bilo je svega. Celo vreme sam bio samici. Optužen sa za nasilje, ometanje službenih lica u izvršavanju dužnosti. Sve tri kazne – minimum 15 godina! A tadašnja vlast je bila jaka. Mi kad smo bili privedeni, Državna bezbednost je došla po svakog od nas. Ali zanimljiv je taj momenat kad su nam odredili pritvor tih prvih mesec dana. Stavili su nam lance, kao kad su paše dolazile u vreme Turaka. U samici sam nktom iscrtao krst na zidu i tu se molio. Tu su bili neki Albanci pa je bilo i tuče. Ali kada imaš veru i kada znaš da si samo radio svoj posao, izdrži se.

Slavko je otkrio i neke intimne detalje o svojim brakovima:

-Ja imam sreće sa decom ali ne sa ženama. Sa prvom ženom sam odlazio stalno na ratište. Tada sam bio u dobrovoljcima, kod Giške. 12 godina smo bili u braku. Vratio sam se sa ratišta sa povređenom nogom, i čekao me je zahtev za razvod. Tada sam se razveo, ali tog dana sam se i pomirio sa ženom. Živci mi tada nisu baš ni funkcionisali. Sa drugom ženom, ona je imala dete iz prvog braka, bilo mi je samo da se smirim. Simpatična priča je bila u početku, ali Bog mi je dao moju Teodoru. Nakon toga sam počeo da radim taj posao obezbeđenja. Bilo je jako nezgodno to vreme. I tu nismo funkcionisali i razvod je bio rešenje.

Očekuje nas još puno zanimljivih priča, zato ostanite uz Happy!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter