Izvor:
23.09.2017 u 00:54
0

TEODORA KONAČNO OTKRILA: Evo da li joj se dopada bivši Gocin muž!

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Teodora Radoičić, dala je danas intervju za happytv.rs, u kome je otkrila šta misli o pojedinim učesnicima, kao i da li ima neke simpatije.

Ona je u prvom delu, koji možete pročitati, OVDE, rekla šta misli o sukobu sa Snežanom Jovičić, a sada vam donosimo drugi deo intervju-a sa njom.

Da li u vili postoji neko, osim Snežane, ko ti je antipatičan?

Ma ne… Meni kada neko postane antipatičan, sanznaćete! Verovatno će to biti neka nova zvezda… haha

Kako komentarišeš to što te Srba stalno napada?

Ma taj čovek se pogubio totalno. Mesto mu je u kući, a ne na televiziji. Niko ne čita stare novine, a on je ispričana priča zaista. Niko nije spomenuo tog "gospodina" a on je verovatno sanjao nešto pa se istripovao i doleteo brže bolje. Ja bih mu poručila da čeka svoj red, pa možda mu se i posreći pa ga neko spomene.

Da li između tebe i Ivana postoji nešto?

Ne, između mene i Ivana ne postoji ništa, barem sa moje strane, ali primećujem da njegovo ponašanje varira. Stvarno smo i više nego ok od samog starta, a danas Ivan Marinković je nešto ljut, moraćete ipak njega da pitate.

Ostanite uz Happy televiziju i Happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter