Izvor:
23.09.2017 u 02:35
0

NINA PRLJA OTVORILA DUŠU: Nisam nosila drogu u gaćicama!

Večeras će naši gledaoci imati priliku prvi put da gledaju emisiju "Tajne Parove"!

Prva učesnica koja je sela na vruću stolicu je Nina Prlja.

– Nisam ja nosila drogu u gaćicama. Meni je to namešteno. Jedna žena koja je radila za mog tadašnjeg dečka se bavila dilovanjem. Ona se meni predstavila kao sekretarica mog dečka. Ta žena je majka troje dece, udata. Nju su uhvatili na aerodromu a ona je rekla kako me tu čeka da joj ja prodam drogu. Policija je došla kod mene u stan i uhapsila me. Sedam meseci sam bila u pritvoru, davala izjave. U toku tih sedam meseci, policija je utvrdila da sam ja nevina a tu ženu čeka robija od pet godina. Ona je nosila veliku količinu kokaina u gaćicama, a mediji su optužili mene. Meni je to sada sve smešno – rekla je Nina.

Ostanite uz Hepi televiziju i pratite uživo emisiju "Tajne Parova"!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter