Izvor:
24.09.2017 u 15:36
0

BRENDON SE ZALJUBIO: Otkrio sa kojom devojkom bi mogao da započne ljubavnu vezu!

Brendon je na temu ljubavi imao poprilično negativan odgovor kako uopšte nije zainteresovan niti planira to. Mada bi voleo da ima brak kao i njegovi roditelji koji danas slava godišnjicu. da mu ljubav toliko dugo traje.

Kod mene ne postoje idealne veze brakove, postoje neke avanture, etape što se tiče veza. Postoji neko vreme, neko poštovanje, zajednički život ko voli da živi u dvoje. Sve zavisi od ljudi, ja trenutno volim da živim sam. Rekao je Brendon

Na pitanje voditelja Ere da li bi otkrio koja žena bi mogla da mu ukrade srce? odgovorio je:

Za sada ja uživam, baš uživam po tom pitanju i ništa ne planiram, ovde sam u "Parovima" upoznao jednu lepu crnku koja je bila na žurci sa tirkiznim očima. Fascinirala me je, čuo sam juče da me je pozdravila i da će doći ovde.

Sve vesti iz vile "Parovi" možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter