Izvor:
04.10.2017 u 07:27
0

TEODORA PONOVO ŠOKIRALA SVE: Ni sama ne znam kako sam ostala živa kada je zapucao na mene, čim sam stigla u Beograd poslao mi je peščani sat da pokaže da mi vreme ističe!

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Teodora Radoičić, ponovo je šokirala večeras sve.

Ona je ispričala nastavak svoje pirče, koja joj se dogodila dok je bila u Bosni, kada je za malo bila ubijena.

Prvi put sam otišla u Bosnu nakon izlaska iz "Parova" i tada sam upoznala tog čoveka. Ja sam se posle vratila za Beograd i mi smo nastavili da imamo komunikaciju. Posle toga sam se vratila za Bosnu, gde sam upoznala Irmu. Posle toga me on zvao da završimo neki posao. On me čekao i ja sam otišla tamo, on je rekao da prvo idemo da on nešto uradi i kada to uradi ja se vraćam nazad. Seli smo u auto i krenuli, vozili smo se 45 minuta, pitala sam ga gde idemo, a on mi je rekao da se opustim, što je meni bilo sumnjivo. Posle toga je dobio poziv, iz koga sam ja shvatila da ima problem sa nekom braćom. Kada smo stigli, otišli smo do njegove kuće. Posle toga smo krenuli nazad, nakon čega je on pogledao u retrovizor i rekao evo ih. Kada sam pogledala u retrovizor, videla sam dva muškarca komplet maskirana sa fantomkama. Tada je krenula filmska jurnjava s kolima. U jednom momentu su nas zaobišli, i tada je suvozač dva puta izvadio srednji prst i pokazao nam, a onda je treći put izvadio pištolj. Oni su tada naglo ukočili i suvozač je izleteo sa dva pištolja u rukama i gurnuo ih kroz prozor. On mu je u tom momentu oduzeo pištolje, izvadio svoj i krenuo da puca. Mislila sam da ga je ubio, ali sam posle saznala da je to sve bilo iscenirano.Nakon toga smo otišli na jezero, on je izvadio rukavice, stavio na ruke i rekao tom malom što je bio sa nama u autu dođi ovamo. Ja sam u tom trenutku bila sigurna da će me ubiti. Uhvatio me za kosu, izvukao iz kola i krenuo da puca. Ja sam u prvom trenutku pomislila da me upucao, ali sam se onda dobro pregledala i shvatila da mi nije ništa. Taj nalet besa ga je prošao, i onda smo seli u auto i krenuli nazad za Sarajevo. To sve se završilo tako što smo otišli u njegov stan, gde smo stigli u četiri ujutru. Ujutru sam se probudila, seli smo u kafić da popijemo kafu. On je meni tu zapretio da će mi prosuti kiselinu u lice kada dođem u Beograd, na šta sam ja odmah ustala, nazvala taksi i otišla u Beograd. Nakon toga smo drugarica i ja u Beogradu snimale lajv u jednom kafiću, na šta je njoj stigla poruka peščani sat, kao da meni vreme ističe – ispričala je Teodora.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter