Izvor:
04.10.2017 u 17:43
0

MILJANA O NOVIM UČESNICIMA „PAROVA“: Oni se plaše kazni i starih rijaliti zvezda!

Miljana Kulić iznela je svoje mišljenje o novim i starim učesnicima rijalitija, ali rekla šta po njenom mišljenu treba da poseduje jedan pobednik "Parova".

– Neki učesnici su se izdvojili, a neki ne. Meni je mnogo žao što se novi učesnici nisu aktivirali. Sneža se izdvojila, ali šou još uvek držimo mi, stari učesnici rijalitija – Brendon, Đus, Teodora, Zmaj, Vesna, kakva god da je i ja – rekla je Miljana, a potom dala savet svim onima koji se upuste u "avanturu" rijaliti programa.

– Pobednik "Parova" treba da bude svoj, da bude iskren, da iznosi svoja mišljenja, da ne da na sebe, da bude kulturan i zabavan, jer je ovo pre svega zabavno-humoristički program – rekla je Miljana i dodala da misli da su nove zvezde "Parova" uplašene:

– Novi učesnici se plaše da iznensu svoja mišljenja, misle da će biti osuđeni od drugih učesnika, od gledalaca. Plaše se kazni, ali ne bi trebalo toga da se plaše, ovo je rijaliti šou – bila je, kao i uvek, iskrena Miljana Kulić.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter