Izvor:
23.10.2017 u 16:24
0

MAJINA BAKA NA LEKOVIMA OD SINOĆ: Više nikad da nisi popila ni kap alkohola!

Prva "Jutarnja kafica" je skuvana a "Parovi" su spremni da je sa vama popiju.

U program se uključila Majina baka koju ona naziva majkom jer ju je odgajila.

– Videla sam vulgarnosti koje je govorila, to je katastrofa. Kod mene u kući niko ne pije, ja ne znam odakle joj to da se onako napije. Kakve su ono reči, pijančenje, šta je ono? Majo, šta je sa tobom bilo sinoć. Mi smo sinoć svi pili tablete zbog tvog ponašanja. Teča je pobegao iz sobe, nije mogao da te gleda. Odsad ako budeš pila i onako se vulgarno ponašala, ja ću doći tu kod tebe i izvućiću te odatle. Svi me zovu, pitaju šta se sa njom desilo. I otac te gleda. Bilo je vulgarnih reči koje mi od nje nikada nismo čuli. Ona zna kakvog sam ja zdravlja a od sinoć pijem tablete i ne mogu da se smirim – rekla je Majina baka potpuno očajno.

Maja je imala spreman odgovor.

– Namreno ću da pravim gluposti, neću više da pijem ali da radim loše stvari hoću jer hoću napolje. Ovde je velika nepravda – rekla je Maja i napustila emisiju.

Zapratite nas i na Instagramu OVDE i saznajte prvi detalje iz vile "Parova".

Ostanite uz Happy TV i happytv.tv

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter