Izvor:
05.07.2016 u 19:04
0

PALE MASKE: Nenad i Zorica nisu u vezi, već su napravili biznis plan i…!

Veza Zorice Dukić i Nenada Marinkovića Gasttozza u rijalitiju „Parovi“ saznajemo, samo je deo biznis plana, koje su ovo dvoje učesnika napravili.

S obzirom na to da su oboje već pobedili u jednoj sezoni „Parova“, dosetili su se da igraju, kako bi glavna nagrada dospela nekom od njih u ruke.

Čula sam vas kako se dogovarate šta ćete reći– otkrila je za stolom Vesna Rivas, čime je probudila sumnju kod ostaloh učesnika rijaltiija „Parovi“, da Zorica i Gasttozz i nisu u pravoj emotivnoj vezi, već da ih vezuje samo interes.

Naime, kad je Zorica Dukić bila diskvalifikovana, njih dvoje su došli na ideju da se Gasttozz počne zabavljati sa Ružicom Veljković, kako bi produkcija imala razlog da ponovo ubaci frizerku u igru pred kamerama. Tako je i bilo.

Ružice, ti si samo iskorišćena, kako bismo Nenad i ja došli do finala. Oboje smo već jednom pobedili, zbog čega da ne pobedimo opet. Možemo da pokrenemo zajednički biznis, a ideja je da otvorim i salon u Svilajncu– priznala je i Zorica Dukić jednom prilikom.

Porodice nisu u prvom momentu otkrile da su njih dvoje u lažnoj vezi, pa su majke reagovale burno, svađa je bilo na svakom koraku, dok Gasttozz, tokom lažne svadbe nije nekako rekao majci da je sve igra i da ne treba da se nervira.

Majka ga je čak naterala da skine brojanice, koje mu je kupila Zorica Dukić, misleći da je on pod dejstvom crne magije.

Ja sam kralj rijalitija– ubeđen je Gasttozz da će da pobedi, a kako se njihov tajni dogovor ne bi otkrio, na momente se zatvaraju u tuš kabinu u toalet, simulirajući seks.

Ovome u prilog ide i činjenica da je Zorica Dukić, posle nominacija, do tada s neznatnim glasačima, ovog puta bila uvek visoko kotirana, odnosno mahom na prvom mestu. Jasno je da je glasanje organizovano i da ona ima iskustva u tome.

Čula sam kad je rekla gastozu da joj dozvoli da podigne pet hiljada evra, kako bi kupila kartice i dala da se glasa za njega, kako bi osvojio duplu krunu. Videćemo kako će sve biti u finalurekla je Ana Marija Džambazov.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter