Izvor:
17.11.2017 u 05:27
0

JAVILA SE MILJANINA MAMA: Dozvolila si da te gore od tebe komentarišu!

Na "Roditeljski sastanak" se uključila Miljanina Majka Marija koja je prokomentarisala celu situaciju povodom veridbe i raskida iste između njene ćerke i Marinkovića.

Sinoć na žurci je idilična ljubav Ivana i Miljane pukla zato što je Miljana izjavila kako ima dečka napolju a Ivan je išao od jeden do druge juče na žurci.

Iako su priznali kako su zaljubljeni jedno u drugo ipak je došlo do prekida.

Mariji je zasmetalo jako ćerkino ponašanje pa je ovako prokomenatrisala celu priču.

Miljana to što si htela da sa Ivanom glumiš u krevetu seks i teraš inat drugima kako bi te komentarisali, uradila si to da sto puta gore od tebe sada komentarišu da pored svoje majke oca i sestara nisi našal za shodno da uvažiš moje mišljenje nego da učiš na svojoj greški osetiš na svojoj koži ali sama si htela to. ako glumiš glumi nešto tolerantno, sama si kriva za ovo što se sada priča om tebi. Ja razumem da je to rijalita serija i da ste vi glumci koji imate svoje uloge, skrivena priča ko šta radi u kući i Miljani daje savete. Nisi treba da prihvatiš svaku ideju skrivene. Ja sam htela da dođem i naverdibu i svadbu i da se svi igramo ali posle ovoga neću. Ono što se desilo sinoć kako on ide od jedne do druge devojke ona je počela da obraća pažnju na njegovo ponašanje i od veridbe nema ništa. – Rekla je Marija

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter