Izvor:
05.07.2016 u 21:48
0

POGNUTE GLAVE: Zorica stisnula zube i zamolila majku da je više…

Sinoć su pale maske mnogih takmičara rijaliti programa "Parovi", a nekada dobri drugovi postali su najveći neprijatelji u vili. Zorica i Gasttozz posvađali su se sa Dalilom, Mladenom i Markom sa kojima su se inače družili godinu dana u rijalitiju.

Tada su izgovorene mnoge ružne reči, a Zorica je skoro doživela nervni slom kada se u program uključio Crnogorac koji je pričao šta je Zorica radila. Zbog svega toga, Zorica je donela jednu odluku, pa je na svečanom ručku koji je priređen povodom Bajrama, rekla o čemu se radi.

Želim mami da poručim nešto pošto pretpostavljam da nas sada gleda. Molim te u ime pokojnog tate da ugasiš televizor i da ga više ne gledaš. Sama odluči da li ćeš doći na finale, ćerka ti dolazi kući, ako se ne vidimo na finalu, vidimo se u subotu, molim te da čuvaš svoje zdravlje i srce. Znaš da sam impulsivna, super sam, ne brini – rekla Zorica.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter