Izvor:
19.11.2017 u 03:48
0

IVAN KIPTAO OD BESA: Gotovo je, idem u socijalnu službu da prijavim Gocu!

Sestra Ivana Marinkovića gostovala je u emisiji "Upoznajte Parove".

Izrevoltirana onim što što je čula o svom bratu i kada su se dotakli teme neplaćanja alimentacija, ona je rešila da odbrusi svima i oplete po njegovoj bivšoj supruzi Goci Tržan.

– Pošto ste pomenuli Gocu Tržan da vam kažem, nemojte više da ste je uzeli u usta u kontekstu da on priča nešto loše o njoj, jer je pričao i lepe stvari. Ali zbog te žene koja nam je 50.000 evra zamrznuto, jer nam ona ne vraća hipoteku, meni i mom btratu je U jednoj emisiji bilo je reči upravo o Goci i Raši. Pomenjao se tu Raša u peškiriću, da Goca voli slobodno da se ponaša i pominjale su se neke porno glumice, tako da Lena može i to da vidi – rekla je ona, a Ivan je oštro uzvratio njoj:

– E super, sad ću da je tužim za sve, posavetovao sam se sa Aleksandrom. Nakon rijalitija idem u socijalnu službu i sve ću da je tužim – rekao, a potom rekao da se šali.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter