Izvor:
19.11.2017 u 06:36
0

ALEKSANDRA SUBOTIĆ: Ljuba nikada nije bila u vezi sa Čabarkapom, ovo je prava istina!

-Osim Čabarkape, sada čujem da je u mojoj kući bio i Nemanja za kog tvrdim da mi je zapalio auto.– zaključio je Karađorđe, koji se uključio u emisiju i podržao svoju ćerku.

Aleksandra Subotić je odlučila da progovori o odnosu Ljube i Čabarkape.

-Imala sam traume kao klinka, jer su mi dva auta bila zapaljena ispred kuće i tata mi je rekao da je to uradio Čabarkapa, ja tada nisam znala kako on izgleda.

Ljuba je došla sa Nemanjom i Čabarkapa kod mene u kuću i tada sam ga prvi put videla, moj tata je tada bio u zatvoru, ona ga je namerno dovodila. Oni nikada nisu potvrdili vezu, niti smo mi šta videli osim druženja između njih.

Ona se svetila Karađorđu.

Jedno veče mi je zvonio telefon i kaže mi Čabarkapa, zamisli ja tebe ženim i Karađorđe mi bude tast i počinje da se smeje. Ja sam Ljubu obavestila da me on zove staalno.

Ja sam bila sa njim u vezi pre ulaska njenog u rijaliti. Ona je mislila da ja lažem da me on muva i onda sam se ja iz inata smuvala s njim.

On je meni pružao sigurnost tada.- zaključila je ona.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter