Izvor:
05.07.2016 u 23:20
0

EKSKLUZIVNO NAKON IZLASKA IZ VILE: Vita otkriva RUŽIČINU TAJNU!

Vita Tarot samo za portal Happy TV, priča o malo pznatim detaljima iz života učesnika najgledanijeg rijaliti programa ,,Parovi'''.

U vili su svi žutokljunci, a ja sam komandos. Smara ih kada pričam ozbiljne priče. Ja sam čovek koji je prošao sito i rešeto, i vrlo dobro znam šta ko voli da sluša. Moram reći da Ružicu najviše zanimaju priče o kriminalu i ljudima iz podzemlja. Inače ona je moj favorit i moja ljubimica! Gasttozza je uništila Zorica i zato nema više šansi za pobedu – rekaoje Vita.

Inače Vita je otkrio i ko se od učesnika predstavio na pogrešan način.

Vesna mnogo psuje i ponaša se drugačije napolju. Njeni prijatelji ne mogu da je prepoznaju. U spoljnom svetu je jako fina- tvrdi Vita.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter