Izvor:
21.11.2017 u 00:53
0

ANA SE VRATILA: Ono što je prenela Gasttozzu od Naide zadalo mu je glavobolje!

Ana Spasojević gost je emisije "Upoznajte Parove", koja je imala poruku za Gasttozza od devojke Naide koja je ljuta na njega,

– Bila sam do sada sa Naidom i imam poruku za tebe. njoj smeta to što si Ninu nazvao "moja rijaliti devojka". To nije lepo, to se ne sviđa ni njoj, ni njenoj porodici i ako hoćeš da prsten ostane na njenoj ruci, nemoj više tako da se šališ – rekla je ona, a on je dodao.

– Ja ne razumem šta je njoj. Znao sam da će ovo da se desi. Ja nemam ništa s tim što je Nina ovde, zar ona meni ovo ovako poručuje preko cele nacije. Ni to nije u redu s njene strane – rekao je vidno iznerviran Gasttozz.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter