Izvor:
22.11.2017 u 05:40
0

POŽGAJ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Dejane, vi ste ljubomorni i krivi ste za sve vaše probleme!

Slučaj Dejana Stojanovića uzdrmao je sve učesnike "Parova".

Iako je on ispričao svoju verziju da su tašta i žena maltretirale ćerku, da devojčice ne smeju da se viđaju, učesnici rijalitija sumnjaju u jegovu priču.

Tako je i Aleksandar Požgaj tvrdio da je Dejan posesivna osoba.

– Ja sam bio u Kučevu, to je jedno malo mesto. Tamo su čestiti ljudi i ovom prilikom pozdravljam sve ljude.Nemojte da se ljutite na mene, ali ja mislim da ste vi glavni krivac za sve. Mislim da je u pitanju ljubomora i da ste malo posesivni i da je to prouzrokovalo sve. Radili ste i zarađivali po svetu i sada da vas nikada niste proveravali šta radi vaša žena. Nemojte da se zavatravamo – rekao je Požgaj, dok ga je Dejan sve vreme demantovao.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter