Izvor:
22.11.2017 u 06:09
0

Uključila se Dejanova ćerka, a potom je Gasttozz imao molbu za nju koja ganula sve u vili!

U program "Parova" uključila se i Dejanova starija ćerka Milica, koja je želela da potvrdi očeve tvrdnje u koje su sumnjali učesnici rijalitija.

– Moja ćerka i ja nismo se čule više od godinu dana. Nisam mogla da nađem njen broj. Sa mamom i bakom nisam u kontaktu više od sedam godina. Pitala sam jednom sestru da dođe kod nas da živi, ali nije smela – rekla je ona, a potom je Gasttozz imao poruku za nju:

– Milice, pošto si se uključila u program koji gledaju i milioni, hajde sada da se obratiš majci i sestri kako biste to rešili – rekao je on.

Devojčica nije želela da se obrati majci, ali je sestri poručila da je voli i da pokuša da se javi, što je ganulo sve u najpopularnijoj vili na Balkanu.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter