Izvor:
22.11.2017 u 09:30
0

ŠOK ZA ŠOKOM: Sandži na telu ima ožiljke od uboda nožem, a i pucali su na nju!

Iako je do sada bila upamćena kao rivalka Miljane Kulić, učesnici "Parova" će sada Sandži upamtiti po stravičnoj životnoj priči.

Pored gubitka supruga, dva pobačaja (od kojih je tokom jednog izgubila blizance), napada na devojku koja joj je donela velike muke, zbog joj je pretio boravak u zatvoru, ona je nastavila da šokira sve svojom ispovešću.

Sandži je otkrila da njena porodica živi sa obezbeđenjem, jer ona ima informacije za koje neki ljudi ne žele da se saznaju.

Ipak, najveći šok je usledio kada je otkrila da je napadnuta:

– Dvaput su me napali u Belgiji i dvaput u Nišu – rekla je ona, a potom zaprepastila sve kada je rekla da ima ožiljke po telu od povreda nanete nožem i da su pucali u nju.

Ona nije želela dalje da diskutuje o tome!

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter