Izvor:
23.11.2017 u 07:08
0

MILI KONAČNO PRIZNAO: Evo šta stvarno oseća prema Mireli!

Nakon što je Mirela izjavila da ne sme da uđe u "Parove" zbog Milija, večeras se i Mili konačno javno oglasio pred širokim auditorijumom, i priznao šta oseća prema Mireli, ali i šta misli o njenom ulasku u "Parove".

– Iskreno rečeno žao mi je. Ne znam čega se plaši kad ona zna da od mene ima apsolutnu podršku ovde. Ona zna da sam je voleo. Možda je i dalje volim, možda da možda ne, razloga nemam da je mrzim, bez obzira šta se motalo po novinama. Nakona sedam godina sam prvi put bio zaljubljen. Bila ona sa mnom ili ne, svejedno podržaću je. Žao mi je što nije ušla, ne moram ja da budem razlog tome što ona neće da uđe. – Izjavio je Mili.

Zatim je Mili javno pozvao Mirelu da uđe u Vilu "Parova":

– Ako želi da uđe, ja je ovim putem pozivam da uđe, i da ne budem ja taj neki koji joj smeta u svemu tome, – dodao je Mili.

Ostanite uz Happytv.rs i pratite sva dešavanja u najgledanijem rijaliti programu u zemlji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter