Izvor:
01.12.2017 u 02:05
0

„NISI SMEO TO DA URADIŠ MILJANI!“: Svi kritikovali Ivana, a onda je ustala Dalila i iznenadila cimere!

Ivanu Marinkoviiću većina učesnika rijalitija zamera na njegovom ophođenju sa Miljanom Kulić koja će kroz nekoliko meseci roditi njegovo dete.

Brendonova majka je rekla da je Miljana ispala da je mnogo naivna i da veruje da je Ivan isplanirao vezu sa njom, a možda joj je i namerno napravio dete jer je video da mu priča o Goci Tržan više ne "pali".

Gošća Kristina Madić je poručila Ivanu da je trebalo da razmišlja o svom postupku, jer je on ipak muškarac i trebalo je da sačuva sebe i osobu koja je pored njega.

Jelena Stuparušić je rekla da Ivan nije trebalo Miljani koja nosi njegovo dete da je ne voli, dok je Gasttozz imao poruku za Brendonovu majku:

– Gospođo Ružice, hajde mi samo recite, da li se cela Čenta slaže sa mnom da je Ivan napravio dete Miljani iz koristi – rekao je Marinković, što je ona i potvrdila.

Tada se uključila Dalila i stala u odbranu Ivana Marinkovića:

– Ljudi, on je mogao da glumi da je voli, ali nije. Rekao je da je ne voli, ali ne znači da je neće kasnije zavoleti. Njih dvoje mene sve više podsećaju na Anamariju i Tihomira, i njih dvoje su se tek na kraju zavoleli – rekla je pobednica pete sezone "Parova".

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter