Izvor:
09.07.2016 u 03:19
0

IZNENADILA IH JE: Svi su vrištali kada se ONA pojavila u emisiji!

U toku večerašnje emisije sa Bojanom Ristivojević bilo je vrlo uzbudljivo, a kako je Gasttozz prokomentarisao natpise u britanskim medijima pročitajte OVDE.

Ipak, ono što je bilo interesantno i što nije moglo da prođe nezapaženo jeste da to Vesna Rivas nije bila prisutna u emisiji. Ružica je rekla kako je Vesna besna jer u spotu o učesnicima nje nema. Ona je sve vreme sedela u dvorištu, a onda je komunicirala sa ostalim učesnicima preko ekrana i bubica.

Jedno vreme su tako pričali, a potom ih je Vesna iznenadila i pojavila se za stolom. Svi su vrištali i aplaudirali, a onda je prepirka nastavljena…

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter